У Тимошенко просять Безсмертного й Ульянченко не плести інтриги

Четвер, 10 грудня 2009, 08:22

У Кабміні просять співробітників секретаріату президента не спотворювати інформацію щодо підтримки прем'єра Юлії Тімошенко з боку Європейської народної партії.

Про це заявила УНІАН у середу прес-секретар прем'єра Марина Сорока.

"Щоб не звучали дивні заяви, я б порадила Роману Петровичу Безсмертному, Вірі Іванівні Ульянченко, які сьогодні були на Конгресі ЄНП і через декілька хвилин залишили засідання, просто бути присутніми на заході й слухати, як представляли прем`єр-міністра України на Конгресі", - сказала Сорока.

"Її (Тимошенко) представили як героя Помаранчевої революції, діючого прем`єр-міністра України і майбутнього президента", - додала вона, наголосивши, що такою форму представлення чули всі учасники Конгресу ЄНП.

Вона порадила співробітникам секретаріату президента не займатися "інтригами" і не спотворювати інформацію, яку почули всі учасники заходу.

Як відомо, у середу Безсмертний заявив, що керівництво ЄНП не підтримує жодного з кандидатів у президенти України, а в БЮТ перекрутили зміст листа президента ЄНП Вільфреда Мартенса, який був зачитаний на Майдані Незалежності у Києві в середині жовтня, про нібито підтримку Тимошенко на президентських виборах.

9 грудня Європейська народна партія оприлюднила заяву, в якій закликає "всі демократичні сили України" перед другим туром виборів президента підтримати "найдемократичнішого і проєвропейського кандидата, який вийде в другий тур, з метою попередити повернення політичних сил минулого".

У Кабміні ж стверджують, що Тимошенко на конгресі ЄНП представили як майбутнього президента України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування