Тимошенко: я провела за Ющенка виборчу кампанію

Четвер, 10 грудня 2009, 22:48
Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що у 2004 році провела президентську кампанію за Віктора Ющенка.

Про це вона сказала в ефірі ТРК Україна.

Прем'єр заявила, що не висувала свою кандидатуру на президентських виборах 2004 "заради того, щоб об'єднати всі зусилля людей доброї волі і спробувати олігархію перемогти".

"І я підставила плечі, підклала руки. Ви знаєте, що він (Віктор Ющенко) важко хворів в цей час (президентської кампанії 2004 року). Я, по суті, провела виборчу кампанію за президента", - сказала Тимошенко.

"В той час не було іншого виходу, як об'єднатися проти олігархії. Тому шкодувати про те, що я підтримала - я не можу", - наголосила вона.

"Але, з іншого боку, все, що потім відбувалося 5 років - це для мене було дуже важким ударом...Помилкою була вся політика після того, як президент став президентом", - зазначила прем'єр.

"Моєю помилкою було те, що треба було більш радикально брати бразди правління і більш радикально притягувати тих хлопців, які розперезалися за всі попередні 18 років, до відповідальності", - підкреслила Тимошенко.

"Я зараз, якщо треба допомагати Україні і приймати якісь рішення, готова консолідуватися з президентом, з іншими силами парламенту заради рішень для України", - зазначила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування