Турчинов: Ющенко й Янукович приберуть Луценка заради фальсифікацій

П'ятниця, 11 грудня 2009, 15:00

Президент Віктор Ющенко й лідер Партії регіонів Віктор Янукович об'єднають сили, щоб відправити у відставку голову МВС Юрія Луценка й сфальсифікувати вибори.

Таку думку висловив перший віце-прем'єр Олександр Турчинов журналістам після участі у другому етапі IX з'їзду партії "Вперед, Україно" у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"На сьогодні команда Януковича розуміє, що вони не зможуть перемогти ні в першому, ні в другому турах (президентських виборів). І в другому турі вони готують серйозні фальсифікації в голосуванні", - заявив він.

"Їм, безумовно, дуже заважає МВС і чітка позиція Луценка з приводу недопущення будь-яких форм фальсифікації", - додав перший віце-прем'єр.

Турчинов наголосив, що від дій міліції й голови МВС під час виборів залежить дуже багато, у тому числі - забезпечення правопорядку й недопущення фальсифікацій.

Саме тому, на його думку, уже сьогодні можна прогнозувати повну синхронізацію роботи Януковича й Ющенко, а також їхніх команд, у напрямку щодо звільнення Луценка з посади міністра внутрішніх справ.

Турчинов назвав такі дії "атакою на МВС і Юрія Луценка", мета якої - "дестабілізувати роботу МВС і відвернути міліцію від роботи проти фальсифікації виборів".

"Я думаю, тут буде приховане об'єднання Януковича й Ющенка", - зазначив він.

У той же час, виступаючи на з'їзді партії "Вперед, Україно!", Турчинов подякував його делегатам за підтримку кандидата в президенти Юлії Тимошенко і наголосив: "Наше об'єднання, наша позиція - це запорука нашої перемоги".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування