Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вважає свого конкурента мавпою з бананом

П'ятниця, 11 грудня 2009, 19:45
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вважає, що президент Віктор Ющенко виконав свою політичну місію.

Про це вона заявила під час установчого засідання Студентської ради при Кабміні, повідомляє УНІАН.

"Я думаю, що є певна функція і місія у діючого президента, але не та, яку, можливо, ми очікували", - сказала Тимошенко.

Свою позицію прем'єр пояснила теорією хаосу: "З одного порядку народити другий порядок практично майже неможливо, а перетворити порядок, який не є логічним, у відповідну систему хаосу, а з того робити новий порядок, набагато легше".

"Якщо осмислити те, що відбулося, коли всі старі системи - стара система державного устрою, стара система стосунків, у тому числі і в політиці, і стара система оцінки ідеалів і лідерів - вона сьогодні перетворилася у суцільний хаос", - зазначила вона.

"Але це не той хаос, за яким є повна руйнація, а, на мій погляд, це той хаос, з якого тепер легко і чітко можна ліпити нові суспільні стосунки, нову систему державного устрою і нові цілі, які потрібно ставити перед країною, перед народом, перед нацією", - сказала Тимошенко.

Водночас прем'єр підкреслила, що вона зараз не переймається питанням президентських виборів і не відчуває конкуренції з іншими кандидатами у президенти.

"Людина без освіти, без бачення, що робити, абсолютно не розуміючи, як він опинився при владі, абсолютно не знаючи, як організувати мінімальний організаційний процес і, як мавпа, іноді банан стискає у руці, а там гільйотина стоїть, і вона, не розтискаючи руку, тягне банан назад, вона розуміє, що там гільйотина, але банан набагато цінніший", - сказала вона.

"От так приблизно виглядає той кандидат у президенти", - пояснила Тимошенко, водночас не називаючи ім'я цього кандидата у президенти.

"Для мене ця людина ще в 2004 році вже абсолютно припинила існувати як конкурент і як політик. Тому я вважаю, що ситуація з президентською кампанією вирішена не сьогодні, не вчора, а достатньо тривалий час назад", - заявила голова уряду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування