Тимошенко вже приміряється відкликати вето Ющенка

Неділя, 13 грудня 2009, 17:07

У лютому 2010 року новообраний президент скасує вето на закон про фінансування Євро-2012.

Про це заявила прем'єр Юлія Тимошенко в селі Зубра Львівської області.

"Я думаю, що до середини лютого у нас є фінансовий ресурс, і ми будемо робити все, щоб Євро фінансувалося гідно", - сказала вона.

"А після лютого вже будуть відкриті всі можливості для фінансування - будуть відкликані всі вето, і країна буде жити, розвиватися стабільно і нормально", - зазначила прем'єр.
 
Як відомо, закон про фінансування підготовки до Євро-2012 набув чинності 15 жовтня поточного року: закон був підписаний головою парламенту і опубліковано в офіційній пресі.
 
Президент оскаржив цей закон у Конституційному суді.

Крім того, Тимошенко заявила, що до кінця 2009 року в Україні буде видано 1 млн. земельних актів.

Про це вона сказала у Львові в неділю під час урочистої церемонії видачі земельних актів, на якій жителі трьох сіл Львівської області отримали понад 2 тис. земельних актів, що дають право власності на землю.

"До кінця року у нас буде вже 1 млн. виданих актів", - сказала прем'єр.

Всього, за словами Тимошенко, українці отримають 6,5 млн. земельних актів на безоплатній основі.

Крім того, прем'єр звинуватила лідера Партії регіонів Віктора Януковича у створенні корумпованої моделі видачі земельних актів.

"Вся корупційна модель з видачі земельних актів людям на їхнє володіння власною землею була створена при уряді Януковича. Це він створив таку велику корупцію, це грабунок людей і приниження людей через чиновницький апарат", - заявила вона.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування