Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прем'єра Італії вдарили в обличчя. Відео

Понеділок, 14 грудня 2009, 07:46

Прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі на мітингу в Мілані збили з ніг ударом в обличчя, після чого він був доставлений у лікарню.

Як повідомляє "Інтерфакс" із посиланням на британську корпорацію "Бі-Бі-Сі", напад стався після виступу прем'єра на Соборній площі в центрі Мілану, коли Берлусконі роздавав автографи.

За повідомленнями італійської преси, невелика група людей кричала і свистіла під час виступу Берлусконі, протестувальники й охорона прем'єра намагалися з'ясувати відносини.

Під час виступу Берлусконі, зокрема, сказав: "Вони зображують мене монстром, але я не такий - по-перше, тому, що я добре виглядаю, а по-друге, я пристойна людина".

Після нападу люди, що супроводжували прем'єра, допомогли йому підвестися і посадили в автомобіль. Обличчя 73-річного політика було в крові.

Перед тим, як машина рушила, Берлусконі вийшов і спробував піднятися на автомобіль, щоб показати, що з ним усе в порядку.

У зв'язку з інцидентом італійська поліція заарештувала чоловіка, який напав на прем'єра, - 42-річного Массімо Тарталія, який, за повідомленнями, страждає психічними розладами.

Згідно з повідомленнями, Берлускони проведе в лікарні добу. ЗМІ наводять слова італійського прем'єра про те, що він почувається добре.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...