Високі стосунки: Луценко обізвав Шуфрича "чмом"

Понеділок, 14 грудня 2009, 08:57

"Народна самооборона" опублікувала матеріали справи, порушеної у відношенні Нестора Шуфрича в травні 1998 року за завдання тілесних ушкоджень дружині.

Вони з'явилися на сайті партії, створеної нинішнім головою МВС Юрієм Луценком, у неділю, після сутички між Луценком і Шуфричем у ніч із п'ятницю на суботу.

Серед оприлюднених документів - заява Наталі Шуфрич із проханням ужити заходів щодо чоловіка; висновок експерта про те, що в неї закрита черепно-мозкова травма, струс мозку і перелом щелепи, які могли бути отримані "унаслідок дії тупих твердих предметів або при падінні на тверде покриття".

Свідків інциденту немає, тому довести, що Нестор Шуфрич побив дружину, не вдалося, і в червні 1998 року в зв'язку з відсутністю події злочину справу була закрито.

На питання, чи є опублікування матеріалів кримінальної справи ударом у відповідь Шуфричу, який вдарив голову МВС в обличчя, сам Луценко заявив газеті "Комерсант-Україна":

"Удар Шуфричу завдає саме життя Шуфрича. Він корчить із себе мачо, хоча по життю - чмо".  

У відповідь на слова Луценка Шуфрич у коментарі "Українській правді" сказав: "Нехай Луценко все, що хоче мені сказати, скаже мені в обличчя, не ховаючись за спиною своєї охорони".

"При чому якомога швидше, поки він ще міністр", - додав член Партії регіонів.

Як відомо, у ніч на суботу, в ефірі програми "Шустер Live" народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич і міністр внутрішніх справ Юрій Луценко посварилися.

Шуфрич нагадав голові МВС про конфлікт із німецькими поліцейськими в аеропорту Франкфурта-на-Майні й запитав, коли Луценко дасть дозвіл на отримання матеріалів розслідування від німецької прокуратури. У відповідь Луценко заявив: "А коли ви, як мужик, оприлюдните, як ви жорстоко побили свою дружину, зламавши їй щелепу, і прикрилися депутатською недоторканністю?".

Під час перерви програми Шуфрич ударив Луценка кулаком в обличяя, коли міністр виходив зі студії з охоронцем. За словами керівника прес-служби МВС Інни Кисіль, Шуфрич провокував Луценка криками: "Юра, давай!" - але той відповів, що вони "поговорять по-чоловічому", коли Шуфрич зніме недоторканність.

Шуфрич називає це "чоловічою розмовою". "Ми говорили, дивлячись один одному в очі. Після першого слова Юрію Віталійовичу все ж таки вдалося встати на ноги і, ховаючись за спиною охорони, втекти. Мені незрозуміло, чим моя політична недоторканність завадила Луценку захистити свою чоловічу гідність", - заявив він.

Луценко не збирається подавати заяву за фактом "хуліганства" з боку Шуфрича, оскільки "вважає це нижчим своєї гідності".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...