Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко заприсяглася не воювати зі "своїми"

Понеділок, 14 грудня 2009, 21:27

Прем'єр Юлія Тимошенко закликає громадян не ігнорувати другий тур виборів президента.

Про це вона заявила під час передачі "Громадські діалоги" на Львівській обласній державній телерадіокомпанії, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"А з другого туру, якщо зараз не можуть об'єднатися і підтримувати найсильнішого кандидата, то ми зобов'язані думати про Україну", - сказала прем'єр.

"Кожна людина, яка не піде голосувати на заході, в центрі, в Києві..., віддасть голос за Януковича. Ось так треба це сприймати", - заявила Тимошенко.

При цьому вона підкреслила, що не буде воювати "зі своїми".

"А я зі своїми воювати не буду - ні з Тягнибоком, ні з Ющенком, ні з Гриценком, ні з ким. Я думаю, що треба якось все будувати по-доброму, з любов'ю або повагою, з відповідальністю перед країною", - сказала прем'єр.

"Кожне слово, яке ми говоримо один проти одного - це слово за Януковича. Ми відкриваємо двері абсолютно антиукраїнській банді" - підкреслила вона.

За словами прем'єра, люди забули, що вони собою являють.

"Коли Януковича внесли у 2007 році і він став прем'єром, то думали, що він змінився", - зазначила Тимошенко.

"Так не змінився він, але, коли прийшов, забрав шельф Чорного моря, 1240 гектарів історичної резиденції, забрав енергетичні компанії, які генерують електроенергію. На рік його пустили. Це шашіль якийсь", - заявила вона.

"Тому зараз нам, людям, які представляють патріотичну Україну, справжню Україну, потрібно знайти порозуміння й об'єднання", - сказала Тимошенко.

За її словами, якщо б вона побачила, що хтось, крім неї, може краще впоратися з Януковичем, то вона б його підтримала і не пішла на вибори.

"Він не сам, за ним йде вся ця камарилья, тому я хочу сказати, що якби я бачила того, хто з ним краще справиться, я б його підтримала, я б не пішла. Але слабкими виявилися ті політики, на яких ми покладали великі надії і відповідальність ", - заявила прем'єр.

"І зараз я нікому не поступлюся, тому що в України немає часу. Нам потрібно йти до Європи, потрібно будувати справжню правову державу, піднімати культуру, у нас немає часу комусь ще дарувати 5 років", - зазначила вона.

"Тому я вирішила, що беру все це в свої руки і, зціпивши зуби, перенесу критику патріотів", - сказала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування