Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ЗНОВУ ГОТОВА ПРАТИ БІЛИЗНУ В ШТАБІ ЮЩЕНКА?

Вівторок, 15 грудня 2009, 09:24

Прем'єр Юлія Тимошенко запевняє, що у разі невиходу до другого туру гготова підтримати Віктора Ющенка.

Про це вона заявила в інтерв‘ю Львівському телебаченню, відповідаючи на запитання, чи "вірить вона, що у другому турі її конкуренти об‘єднаються і підтримають її".

"Я їм (конкурентам) не суддя. Я хочу наголосити, що у другому турі треба думати про Україну. Якщо я не буду у другому турі, то я однозначно підтримаю кандидата від демократичних сил, незважаючи на історію наших стосунків", - стверджує Тимошенко, повідомляє УНІАН.

Таким кандидатом Тимошенко бачить Віктора Ющенка і проілюструвала готовність підтримати демократичного кандидата своєю фразою, сказаною у 2004 році.

"Знову нагадаю сказане у 2004 році - я готова прати білизну у штабі президента Ющенка", - заявила Тимошенко.

"Я не буду воювати зі своїми - ні з Ющенком, ні з Тягнибоком, ні з Гриценком...", - зазначила вона.

Натомість Тимошенко наголосила на тому, що "справжні патріоти чубляться між собою, замість того, щоб об‘єднати всі патріотичні сили проти Януковича. Кожне слово сказане один проти одного - це слово "за" Януковича...".

Тимошенко запевнила, що якби вона бачила достойного супротивника Віктору Януковичу, то вона б його обов‘язково підтримала б.

"Якби я бачила, хто з ним краще впорається, - я б його підтримала і не пішла б на вибори. Але таких не виявилося", - наголосила Тимошенко.

На запитання, що сама собі хоче побажати у Новому році, Тимошенко заявила, що "мріє про сильну Україну"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...