Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Американці вирішили заробити на закордонних туристах і наречених

Вівторок, 15 грудня 2009, 09:45
 

Держдепартамент США вніс пропозицію збільшити консульський збір для неімміграційних віз у США до $140.

Про це говориться в спеціальній заяві американського зовнішньополітичного відомства, розповсюдженій у понеділок, передає Інтерфакс-Україна.

"Згідно із внесенною пропозицією з заявників на всі категорії віз, включаючи Б-1/Б-2 (туристичні і бізнес), а також за студентські візи і візи для учасників програм обмінів буде стягуватися в сумі $140", - говориться в повідомленні.

Держдепартамент відзначає, що збільшення консульського збору пояснюється необхідністю покрити зростаючу вартість оформлення неімміграційних віз.

Деякі категорії візових заяв мають потребу в більш складному і глибокому розгляді, додаткових перевірках, вказується в заяві.

"Це візи для іноземців з видатними здібностями, спортсменів, артистів
 і співробітників розважальної індустрії, тимчасових працівників і в'їжджають у США священнослужителів. Для них консульський збір буде збільшений до $150. Вартість так званої візи нареченої буде складати $350", - повідомляє держдепартамент США.

У заяві відзначається, що нинішній розмір консульського збору, що складає $131, нижче, ніж фактично існуюча в даний час вартість витрат на оформлення візи.

Як відомо, американське посольство вважається одним з найбільш жорстких у вимогах до українських громадян, що подають документи на одержання візи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...