ПР підозрює, що Тимошенко не принесе основний документ

Вівторок, 15 грудня 2009, 20:27
Регіонал Микола Азаров вважає, що проект держбюджету на 2010 не буде представлений у парламенті.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Судячи з усього, не буде представлений (проект бюджету). Коли його представляти? Вони повинні були його вже представити. Ми чекаємо його, ми готові розглядати", - заявив регіонал.

Азаров підкреслив, що з 1 січня вступає в силу підвищення мінімальних зарплат і пенсій, і для цього необхідно прийняти бюджет.

Відповідаючи на питання, чи повинна Верховна Рада прийняти окремий закон про фінансування президентських виборів, він сказав: "Країні необхідний бюджет до 31 грудня. Відсутність бюджету - це провал наступного року".

За словами регіонала, в бюджеті окремим рядком має бути зазначено фінансування президентських виборів.

Крім того, Азаров заявив: "Кілька днів тому був у Вашингтон відправлений віце-прем'єр Григорій Немиря зі слізним листом про те, що уряд України дуже просить виділити черговий транш кредиту МВФ".

За інформацією регіонала, МВФ у відповідь заявив: "Ми нескінченно втомилися від вашої брехні".

За його словами, в листі наголошується, що уряд подав до парламенту "уточнений проект бюджету". "Уточнений проект бюджету не подано до Верховної Ради", - підкреслив Азаров.

Крім того, за його словами, у листі міститься зобов'язання "заморозити всі соціальні виплати і зарплату, в два рази підняти тарифи на газ та комунальні послуги з 1 січня".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування