Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко назвала Януковича обкладинкою для олігархів

Середа, 16 грудня 2009, 17:18
 

Прем`єр Юлія Тимошенко вважає, що кандидат в президенти Віктор Янукович є ставлеником українських олігархів.

Про це вона заявила у середу під час зустрічі з жителями Кагарлицького району Київської області, повідомляє Уніан.

"Янукович - це просто обкладинка, яку в 2004 році вся камарилья колишнього президента нормально профінансувала, залишила його, а за ним стоїть вся ця потужна, розгалужена, повністю керована і об`єднана система рідних українських олігархів. Вони його просто поставили", - сказала Тимошенко.

"Це людина, яка просто не відповідає ні за що, і сьогодні його зліпили, на екрани поставили, причепурили, прилизали і показують всій країні з хорошими гаслами. Але, шановні, він на один рік повернувся в 2007 році (в уряд): шельфу Чорного моря немає, найбільшої компанії, яка виробляє електроенергію, у нас вже немає, і ще плюс в кишеню поклав державну резиденцію "Межигір'я" - 140 га землі", - додала вона.

На думку прем`єра, на сьогодні олігархи, які підтримують Януковича, "використовують потужну машину агітації" за свого кандидата і проти неї.

"Запам`ятайте тільки одне: можливо, у молоді роки Янукович там в чомусь помилявся, ну, наприклад, можна сказати, що помилявся. Але якщо він на один рік у 2007 році повернувся прем`єр-міністром і забрав все, що погано лежить, не маючи ще абсолютної влади, то уявіть собі, що буде, коли він повернеться, вже маючи повноваження президента", - сказала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...