Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО: ЮЩЕНКО ПРЯМОЮ НАВОДКОЮ МОЧИТЬ ПО МЕНІ

Четвер, 17 грудня 2009, 13:40

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що Віктор Ющенко буде прем'єром при Вікторі Януковичі-президенті.

Про це вона заявила під час спілкування з територіальною громадою Бобровицького району Чернігівської області, повідомляє її сайт.

"Янукович пообіцяв Віктору Андрійовичу посаду прем'єр-міністра після своєї перемоги. А Президент України прямою наводкою мочить по мені. Ну треба ж якось заслуговувати таку величезну нагороду!", - сказала Тимошенко

За словами Тимошенко доказом такої домовленості є те, що Віктор Янукович під час відвідування батьківщини Віктора Ющенка пообіцяв, що у разі його перемоги прем'єр-міністром стане той кандидат, який посяде третє або четверте місце на виборах.

З іншого боку, чинний президент Віктор Ющенко також пообіцяв, що після лютого в країні буде "справжній український прем'єр-міністр".

"Вони ще не знають, Ющенко посяде третє чи четверте місце - коливаються. Але ці всі об'єднання і консолідації нічим їм не допоможуть, тому що вони роблять неправедну справу по відношенню до країни, до кожного з вас", - сказала глава уряду, звертаючись до громадян.

На думку Тимошенко, зараз в Україні застосовується велика політична технологія.

"Якщо балотуються 18 кандидатів в президенти, зрозуміло, що ніхто з них не бачить там своєї перемоги. Ці кандидати в президенти - проти одного кандидата, і це є велика технологія, яка і передбачає, що вони всі наваляться всією своєю штучно створеною кандидатською командою, приведуть Януковича, він їх потім розставить по посадах", - пояснила вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування