Безсмертний: Тимошенко впала Ющенку на хвіст, щоб потім задушити

Четвер, 17 грудня 2009, 14:27

Віктора Ющенка ще рано списувати з рахунків як політичного  гравця.

Таку думку в ефірі Радіо ЕРА висловив заступник керівника виборчого штабу Ющенка Роман Безсмертний, повідомляє виборчий сайт Ющенка.

За його словами, Ющенко, з точки зору політики, - молода людина, і в нього колосальні політичні перспективи.

"Я хочу сказати всім, - і тим, хто часто переглядає рейтинги: зарано ви списуєте Ющенка як політичного гравця - і на нинішніх виборах, і в перспективі", - наголосив Безсмертний.

Відповідаючи на питання щодо історії політичних стосунків Тимошенко і Ющенка, Безсмертний сказав: "Спочатку Юлії Володимирівні потрібні були обійми, щоб потім в цих обіймах задушити. І слава Богу, що ми вчасно зрозуміли, хто є хто у цій історії".

"Тимошенко, "упавши на хвіст" лідерові суспільної підтримки Ющенку, спочатку отримала собі рейтинги, паразитуючи на його рейтингу, а потім почала звинувачувати його у своїх невдачах", - наголосив Безсмертний, відповідаючи на питання, хто кого використовував у цих стосунках.

На питання, чи не додає критика в бік Тимошенко політичних балів Януковичу, Безсмертний підкреслив, що не бачить між ними різниці.

"Яка різниця, що красти - шапки чи мільярди кубів газу? - сказав він. - Я не хочу робити вибір між Тимошенко і Януковичем. Мій вибір інший, я буду голосувати за Ющенка".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування