Ющенко таки відмовився бачитися з людьми Луценка

П'ятниця, 18 грудня 2009, 17:54
Президент Віктор Ющенко не прийшов на свято міліції, але надіслав вітання.

Його зачитав заступник глави секретаріату президента Петро Шатковський у п'ятницю на урочистій частині концерту, присвяченого Дню міліції в палаці "Україна".

"Ваша служба складна і небезпечна...завжди залишайтеся вірними закону і присязі", - озвучив слова президента Шатковський.

У листі глави держави також наголошувалося на важливості аполітичності співробітників міліції, передає Інтерфакс.

"Вірю, що під час виборчої кампанії співробітники міліції будуть з народом і поза політикою", - йдеться в листі.

Крім того, указом президента були присвоєні спеціальні звання низці міліціонерів керівного складу обласних управлінь міліції. Також глава держави нагородив орденами "За заслуги" кількох українських міліціонерів.

У свою чергу міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, вітаючи своїх підлеглих з Днем міліції, зізнався, що закоханий в міліцію.

"Це велике свято не тільки для співробітників міліції...це свято для всіх, хто справді дбає про державу", - сказав він.

Міністр подякував діючим співробітникам міліції і ветеранам за службу і підкреслив, що "попри прогнози політиканів з опозиції, ми утримали зростання злочинності".

"Спасибі всім, хто приєднався до цього", - підкреслив Луценко.

Зокрема, він зазначив, що Україна може пишатися тим, що вдалося навести лад на українських дорогах. За словами Луценка, над співробітниками ДАІ "можна сміятися, але треба поважати".

"Ніяким політиканам не перекреслити цю роботу", - запевнив міністр.

"Я закохався в міліцію тому, що знаю, в яких умовах цей трьохсоттисячний колектив тримає Україну. Знаю, завдяки міліції, що Україна буде європейською цивілізованою державою, в якій буде панувати порядок і закон", - заявив Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News