Через негоду в Україні затримуються поїзди

Неділя, 20 грудня 2009, 11:22
У зв'язку зі складними погодними умовами в Україні затримується рух 22 поїздів.

Про це повідомила прес-служба Мінтрансу.

Зокрема, на Придніпровській залізниці затримано 1 приміський поїзд, Донецькій залізниці - 16 поїздів, Львівській залізниці - 5 пасажирських поїздів.

Також у повідомленні зазначається, що станом на ранок 20 грудня покриття на автомобільних дорогах державного значення у більшості областей України залишається засніженим.

В Донецькій, Луганській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях утруднений проїзд автотранспорту на більшості автомобільних доріг.

У  Київській та Черкаській областях проїзд автотранспорту на дорогах загального користування    забезпечений.

Крім того, згідно з повідомленням, не працює аеропорт у місті  Сіверодонецьк.

Також не працюють морські порти у Маріуполі, Бердянську, Севастополі, Феодосіі. Порт Білгород-Дністровський працює частково (лід 10 см).

Крім того, як повідомила прес-служба МНС, через негоду в Криму та в 6 областях України знеструмлені 106 населених пунктів.

Зокрема, у Херсонській області знеструмлено 36 населених пунктів, у Донецькій - 27, у Криму - 13, у Луганській - 10, у Запорізькій - 9, у Одеській - 6 і у Миколаївській - 5. Електрику відновлюють бригади обленерго.

У повідомленні також зазначається , що у Красноперекопську (Крим) рятувальники МНС організували подачу електроенергії до реанімації місцевої лікарні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування