Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПР звинувачує Тимошенко в екстремізмі і тероризмі

Неділя, 20 грудня 2009, 11:59
У ніч на неділю були підпалені офіси Партії регіонів в Івано-Франківській області та у Запоріжжі.

Про це заявила заступник лідера Партії регіонів Ганна Герман агентству "Інтерфакс-Україна".

"У неділю близько 4 години ночі спалено офіс Партії регіонів і громадська приймальня в місті Галич Івано-Франківської області", - розповіла вона.
    
За словами Герман, спочатку невідомі підпалили двері, а потім кинули у вікна пляшки з "коктейлем Молотова".

Крім того, за словами депутата, підпалено офіс Партії регіонів у Запоріжжі. У запорізькому міському відділенні партії повідомили, що спалено офіс партії в Шевченківському районі міста.

За інформацією співрозмовника, "всі приміщення вигоріло". Партійці написали відповідну заяву в міліцію.
    
"Ми розцінюємо ці інциденти як терористичні акти проти нашого кандидата в президенти і пов'язуємо їх з екстремістськими випадами Юлії Тимошенко на телеканалі "Україна" в програмі "Шустер Live" в ніч на суботу", - заявила Герман.
    
"Ми вважаємо, що такими методами Юлія Тимошенко не переможе Віктора Януковича. Такі методи навпаки - дадуть зворотний ефект", - підкреслила депутат.
    
Крім того, за твердженням Герман, за останні півроку в Івано-Франківській області рейтинги кандидата в президенти Януковича зросли у 5 разів і складають 14%.
    
На думку депутата, методи, які обрали для боротьби з Януковичем - "це не той шлях".
    
Герман також підкреслила, що випадки підпалів не випадково відбулися одразу після виступу Тимошенко на телеканалі "Україна".
    
"Ми застерігаємо Тимошенко від таких методів у боротьбі за президентське крісло. Ці методи можуть спровокувати громадянське протистояння в суспільстві", - заявила вона.

Герман закликала всіх кандидатів у президенти, і перш за все Тимошенко, підписати кодекс чесного ведення виборчої кампанії, який розробила Партія регіонів, щоб вести президентську гонку "чесно і прозоро, а не за допомогою пляшок із "коктейлем Молотова".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування