Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко клянеться, що свою партію не купував

Понеділок, 21 грудня 2009, 11:27
 

Депутат В'ячеслав Кириленко стверджує, що він не купував партію "За Україну!", а лише використав пропозиції її членів.

Про це новообраний голова партії заявив в ефірі ТВі.

"Я не бачу, щоби її (партію) хтось купляв. Була партія, яка побачила у нашому напрямку перспективу, вони запропонували свої організаційні послуги, самі, а ми просто ці пропозиції використали, змінили програму, статут, і ясно, що відбулися певні кадрові зміни", - зауважив Кириленко.

"Яка різниця людям, як з'явилася партія, їм мені здається триста років байдуже, як з'явилася партія", - додав депутат.

Окрім того, торкаючись питання щодо політичних союзників, Кириленко підтвердив, що він був та залишається "партнером Віктора Ющенка".

"Я підтримую Ющенка, бо у нас погляди співпадають", - уточнив Кириленко.

Торкаючись того, кого він підтримає у другому турі президентських виборів, депутат ухилився від відповіді: "Є багато варіантів, в тому числі проти всіх", - зазначив він.

Водночас, Кириленко сумнівається, що Ющенко міг би підтримати Віктора Януковича у другому турі виборів.

"Він (Ющенко) має висловитися на підтримку свого курсу, а з ким асоціюватиметься цей курс - це питання вже смаку, це оцінять люди", - вважає Кириленко.

Щодо відносин Віктора Ющенка та Юлії Тимошенко депутат підкреслив: "Я не спеціаліст по стосунках Віктора Андрійовича та Юлії Володимирівни, кажуть, ці стосунки ще мають історію з того уряду, де Віктор Андрійович був прем'єр-міністром... Не знаю".

"Я тоді був депутатом і робив все для того, щоби уряд Ющенка мав парламентську підтримку, я робив свою роботу, а сварилися вони вже тоді, чи почали пізніше - я не знаю", - додав він.

Кириленко додав з цього приводу: "Те, що зараз жодні контакти припинені, це вже очевидно всім".

Він піддав критиці позицію прем'єра та президента, які замість того, щоб розвинути успіх демократичних сил почали зводити рахунки.

"Це вже історія для публіцистів, романістів, новелістів, вони можуть ненавидіти один одного скільки завгодно, але не можна давати волю емоціям на такому високому державному рівні", - переконаний Кириленко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...