Тимошенко розповіла про ще одну змову проти неї

Понеділок, 21 грудня 2009, 13:39
 

Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що деякі кандидати у президенти закликатимуть своїх виборців не брати участі у голосуванні у другому турі виборів.

Про це вона заявила на зустрічі з професорсько-викладацьким складом і студентами Тернопільського державного медуніверситету, повідомляє уніан.

"Я не виключаю, що між першим і другим турами частина кандидатів у президенти від демократичного сектора закликатимуть західну і центральну Україну не ходити голосувати. Згадаєте мої слова", - сказала Тимошенко.

Вона підкреслила, що має у своєму розпорядженні інформацію про те, що відповідна домовленість між деякими кандидатами у президенти від демократичних сил і Партією регіонів вже досягнута.

"Є і домовленості, і підписані контракти, і розставлені посади, і все решта. Інша річ, що потім Партія регіонів усіх кандидатів від демократичних сил акуратно відставить убік, якщо, не дай Боже, відбудеться її перемога", - сказала Тимошенко.

Вона підкреслила, що у Партії регіонів аргумент для того, щоб такий сценарій міг спрацювати, один:

"Всі вони однакові, давайте почекаємо молодої порості... А зараз почекайте, хай прийде Янукович, і хай усім покаже, як погано жити при поганій владі, а поки що не ходіть, а підете, коли прийде час".

Прем`єр закликала людей бути пильними і не піддаватися на провокації.

Тимошенко також сказала, що розрив між основними кандидатами - нею і Януковичем - може складати "частки відсотків, тому явка виборців буде надзвичайно важливою, особливо у другому турі".

"Необхідно всім прийти (на вибори), всім... Ніхто вдома не залишається", - сказала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування