Ющенко: Якщо Янукович і Тимошенко переможуть, будемо співати Мурку

Вівторок, 22 грудня 2009, 11:33
 

Президент Віктор Ющенко упевнений у своїй перемозі на майбутніх президентських виборах.

Про це він сказав в Інституті міжнародних відносин, відповідаючи на питання студентів, чому він такий упевнений у своїй перемозі на виборах.

"Я упевнений у своїй перемозі, тому що я упевнений у вас. Я добре знаю, що вам необхідно. Тому що вам не потрібно рабство, вам не потрібний учорашній день, тому що ви - європейці", - заявив він.

"Вона (Тимошенко) не переможе. Тому що якщо вона переможе, кожен з вас програє. Тому що вона - катастрофа. Вона - це криза. І тому бійтеся як вогню альянсу цієї парочки (Тимошенко і Янукович)", - підкреслив Ющенко.

"Альянс Янукович-Тимошенко завжди був і завжди буде. Їх мета - поділити країну на сфери впливу на багато років. Дайте Тимошенко гарантію, що вона буде вічним прем'єром, а Януковичу, що він буде вічним президентом - ми на 15-20 років утратимо те, що ми сьогодні називаємо демократичними завоюваннями і незалежною Україною", - заявив Ющенко.

"На таких засадах вони не втримаються - вони сповідують протилежне", - сказав він і додав, що "ми будемо всі співати Нюрку чи Мурку, що там співають?".

"Це буде кремлівська політика", - пояснив президент.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування