Герман вже оголосила Шустера ворогом України

Вівторок, 22 грудня 2009, 14:58

Автор і ведучий проект "Шустер Live" - Савік Шустер працює проти України.

Таку думку депутат від Партії регіонів Ганна Герман висловила в Донецьку, повідомляє Острів.

Нагадаємо, на прямий ефір "Шустер Live" у п'ятницю 18 грудня були запрошені президент Віктор Ющенко, прем'єр Юлія Тимошенко і Віктор Янукович. Однак, ефір відбувся тільки за участю прем'єр-міністра.

"Нас Савік у п'ятницю поставив перед фактом о третій годині дня. Він надіслав нам факс, де запрошує Януковича на формат "Президент-Юля-Янукович", - сказала Герман.

За її інформацією, у цей день у лідера ПР була запланована поїздка в Донбас.

"Він не поїхав тільки тому, що літаки не літали. І в нього був ефір-телеміст із донецьким телеканалом. Потім увечері він їхав до дітей - сиріт з подарунками на Святого Миколая. Але це неповага до людини надсилати запрошення на таку програму за кілька годин до неї", - заявив Герман, додавши, що Янукович не може  тільки те і робити, що чекати, що його покличуть на програму.

"Це все було зроблено для того, щоб зробити для Юлі такий формат. Показати, що ми запросили всіх, а прийшла тільки вона. Насправді з нею домовлялися, їй дали цей формат, їй дали час для бруду", - сказала Герман.

За її словами, власник ТРК "Україна", народний депутат від ПР Рінат Ахметов був обурений таким станом речей.

"Чесно вам скажу, я вважаю, що Савік нечесно спрацював собі на користь. Савік величезну негарну справа робить для України. І я думаю, що він уже не довго буде робити", - заявила Герман.

Як відомо, Шустер вже запросив повторно Ющенка і Януковича на ефір.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування