Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ВЖЕ ПРИГОТУВАВ "АНТИМАЙДАН"

Вівторок, 22 грудня 2009, 18:18

Партія регіонів зможе захистити перемогу Віктора Януковича на президентських виборах за допомогою програми "антимайдан".

Про це лідер регіоналів заявив у прямому ефірі Луганського телебачення.

Відповідаючи на питання жителів Луганської області, чи непокоїть Партію регіонів можливість виникнення другого Майдану, Янукович наголосив: "Майдан нас не лякає, у нас є своя програма - "антимайдан".

Він пояснив, що у разі необхідності Партія регіонів має можливість закликати людей до Києва з усіх регіонів України, щоб захистити результати волевиявлення громадян.

"І зробимо їм такий Майдан, який вони запам'ятають надовго", - наголосив кандидат у президенти.

За словами Януковича, він не допустить, щоб у його виборців забрали перемогу. "Ми будемо відповідати гідно", - підкреслив він.

Крім того, у Луганську лідер Партії регіонів заявив, що 2010 рік стане визначальним для стабілізації ситуації в державі і початку розбудови сильної України.

Підбиваючи політичні підсумки року, Янукович зауважив, що потрібно говорити не лише про поточний рік, а й проаналізувати усі п'ять років "руйнування нашої держави помаранчевою командою".

"Дуже дорогою ціною України дістається ця так звана "імпортована демократія", - сказав він.

"Якщо мене, мою родину, однопартійців і виборців переслідували і намагалися принижувати, особливо у 2005 році, то на сьогодні важко стало усій країні. Із року в рік ситуація не покращується, а лише погіршується", - зауважив Янукович.

Він заявив, що "Тимошенко сьогодні узурпувала владу". "Вона зараз ухвалює рішення за парламент. Одноосібно веде переговори з МВФ і бере борги, які ми разом і наші діти будемо віддавати", - заявив Янукович.

За його словами, "вона вважає, що країна працює, а податкова із палкою та пліткою збирає податки з усіх 46 мільйонів громадян". "Вона ці гроші, як Попандопуло, ділить у Києві на свій розсуд", - зазначив лідер Партії регіонів.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування