Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко дофантазувала депутатство для 11 кандидатів

Вівторок, 22 грудня 2009, 18:35

Прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що передвиборча кампанія руйнує нормальну роботу Верховної Ради.

Про це вона сказала під час телефонної лінії з читачами видання "Комсомольская правда" в Україні", повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Парламент зараз настільки безглуздий через те, що там сидять всі кандидати в президенти, яких тільки можна уявити", - сказала прем'єр.

"І всі ці 18 кандидатів у президенти, вони роботу парламенту через свій популізм, через свою технічності...руйнують роботу парламенту", - сказала Тимошенко.

Насправді, серед 18 кандидатів у президенти лише семеро є нардепами.

Крім того, Тимошенко заявила, що вважає найголовнішим негативним явищем 2009 безвідповідальність українських політиків.

"Це безвідповідальність політичної еліти України, повна безвідповідальність президента і безвідповідальність лідера опозиції і частини їхніх команд", - сказала вона.

Прем'єр вважає, що їхні дії були спрямовані винятково на боротьбу з урядом, а не з кризою.

У той же час, гідну боротьбу з фінансово-економічною кризою Тимошенко назвала головним позитивним подією 2009 року, повідомляють Українські новини.

"Я думаю, що найважливіша подія року, що завершується, - це те, що країна, кожна людина змогли показати гідне протистояння світовій фінансовій кризі", - сказала Тимошенко.

Другою за значущістю подією року, що минає прем'єр назвала остаточне затвердження УЄФА 4 міст України, які прийматимуть матчі Євро-2012.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування