Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович обіцяє демократію "по своєму"

Середа, 23 грудня 2009, 15:26

Кандидат у президенти Віктор Янукович обіцяє після виборів встановити демократію в своєму розумінні.

Про це він заявив на зустрічі з міністром закордонних справ Угорської республіки Петером Балажем, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Залишилося менше 30 днів до президентських виборів. Зараз, напевно, буде невеликий перепочинок у зв'язку з наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим. Напевно, подобрішають і політики. А потім знову почнеться боротьба", - зазначив Янукович.

"На жаль, ми до цього звикли і вважаємо, що зайва політизація заважає стабільності в країні. Тому, якщо говорити про перспективу, ми будемо ставити перед собою завдання привести в порядок виборчу систему, щоб вибори всіх рівнів проходили не частіше, ніж один раз на п'ять років . І в ім'я цього будемо прагнути об'єднати політичні сили ", - пообіцяв він.

"Після виборів ми повернемо країну на шлях економічного розвитку. Причому, постараємося зробити це дуже швидко. Для цього в нас є і політична воля, і підтримка суспільства, яке втомилося від політичних авантюр і безперервного "спектаклю", в якому задіяні двоє головних дійових осіб - президент і прем'єр-міністр ", - заявив Янукович.

"Демократія" у їхньому специфічному розумінні, про яке вони говорили весь цей час, обернулася тим, що Україна сьогодні займає одне з перших місць у світі за рівнем корупції, призвела до значного ослаблення системи державного управління ", - зазначив лідер ПР.

"У нашому розумінні демократія - це, перш за все, порядок, безумовне виконання Конституції і законів, високий рівень державності, захисту прав людини", - заявив Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування