БЮТ просить Ющенка не хвилюватися

Середа, 23 грудня 2009, 20:02
Уряд буде фінансувати всі принципові витрати, зокрема, проведення виборів президента.

Про це заявив в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" віце-спікер Микола Томенко (БЮТ), коментуючи заяву президента Віктора Ющенка про можливе скликання позачергового засідання парламенту для прийняття рішення про виділення фінансування на вибори.

"Прохання до президента не турбуватися про фінансування. Все, що стосується принципових питань - пенсій, зарплат, фінансування виборів - уряд фінансував, і буде фінансувати, незалежно від того, чи буде збиратися Верховна Рада, чи ні", - сказав він.

За словами Томенка, президенту потрібно звернутися до лідера Партії регіонів Віктора Януковича, лідера фракції комуністів Петра Симоненка, лідера Блоку Литвина Володимира Литвина, а також частини фракції НУ-НС, оскільки саме вони в середу проголосували за рішення про скасування двох пленарних засідань на цьому тижні.

Віце-спікер зазначив, що фракція БЮТ "була налаштована працювати в ці дні".

При цьому Томенко підкреслив, що не бачить необхідності в проведенні позачергового засідання парламенту для розгляду питання фінансування проведення виборів президента.

"Уряд розуміє свою відповідальність за проведення виборчої кампанії і здатний в повному обсязі вирішити це питання", - підкреслив Томенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування