Кримський чиновник збив на смерть пішохода

Четвер, 24 грудня 2009, 10:10
Селищний голова Коктебеля Олексій Булига на смерть збив місцевого пенсіонера Василя Тимцяся.

"ДТП сталося на трасі Феодосія-Сімферополь. Автомобіль КІА збив 72-річного пенсіонера, який переходив дорогу зліва направо. Пішохід отримав смертельні травми і загинув на місці", - розповіли "Сегодня" в прес-службі кримської ДАІ.

Сам Булига в середу був на робочому місці.

"Так, такий факт дійсно стався зі мною. Я їхав у межі населеного пункту, рухався у загальній колоні машин, тому швидкість була близько 60 км/год, а можливо, й менше. Видимість була обмеженою через дощ, до того ж дорога неосвітлена. Пішохід перебігав дорогу в невстановленому місці", - розповів він.

"Він просто набіг на мою машину і вдарився об ліве крило. Наскільки я встиг помітити, він вдарився потилицею об машину і помер. Кажуть, він був п'яний. Істину встановить слідство, але я зробив усе, що міг - різко загальмував", - додав Булига.

Сусіди Тимцяся розповіли, що покійний любив випити.

"Раніше він працював на виноградниках. У селі кажуть, що тепер, мовляв, Григорович не буде мучитися, життя в нього було несолодке. Про те, що його збив Булига, ми й не знали до вчорашнього дня. До речі, дорога у нас дійсно небезпечна, тут за останні роки кілька людей загинуло", - розповіла сусідка Тимцяся Надія.

Як відомо, раніше екс-мер Києва Олександр Омельченко збив на смерть пішохода.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...