Анекдот Тимошенко про Януковича: "Корова дуже любила молоко, але не могла дотягнутися"

Четвер, 24 грудня 2009, 12:23

Прем'єр Юлія Тимошенко впевнена у своїй перемозі на виборах президента.

Про це вона заявила в інтерв'ю "Фокусу".

На питання, що буде робити, якщо зазнає поразки, Тимошенко відповіла: "Я навіть не допускаю такого варіанту, тому й говорити про нього не буду".

На питання, що вона скаже після своєї перемоги Віктору Януковичу, прем'єр пообіцяла: "Я надішлю есемеску з текстом "Ну що?".

"А що я скажу, точно не знаю, треба пофантазувати ... Мабуть, скажу Віктору Федоровичу: "Спасибі за поздоровлення, мені приємно чути, що ви завжди були впевнені в моїй перемозі, але залишити "Межигір'я" я вам все одно не можу. Це не в моїй компетенції ", - додала вона.

Що стосується президента Віктора Ющенка, то Тимошенко впевнена, що "в нього зникне будь-яке бажання спілкуватися (з нею) вже 17 січня, не кажучи про другий тур".

Щодо політичного майбутнього своїх опонентів, то Тимошенко заявила, що "вважала б за краще їх бачити хіба що в музеї воскових фігур, а не на державних посадах".

"Вони там вже були і показали все, на що здатні. Віктор Федорович у передпенсійному віці і навіть у відповідності з законом про державну службу не може претендувати на будь-яку посаду. Правда, він може працювати в своєму тіньовому кабінеті міністрів, який час від часу засідає у кінотеатрі "Зоряний", - заявила вона.

"До речі, може забрати з собою і Віктора Ющенка, він же начебто обіцяв йому гарну посаду після президентських виборів. Нехай разом працюють: Янукович у тіньовому уряді, а Ющенко - в тіні самого Януковича", - додала прем'єр.

Вона також скептично оцінила невтішні для неї соціологічні прогнози.

"Коли я щодня чую від соціологів, що мій головний опонент Віктор Янукович вже практично виграв президентські вибори, то згадую анекдот: "Корова дуже любила молоко, але не могла дотягнутися", - розсміялася Тимошенко.

"Моє ставлення до соціологічних опитувань загальновідоме: це перш за все маніпуляція громадською свідомістю. Ви знаєте, що наша політична сила на кожних чергових виборах отримує від соціологів рівно в два рази менше, ніж насправді. Ми проводимо свої закриті опитування, і вони нас цілком влаштовують, особливо з динаміки і темпу набору голосів ", - додала вона.

"Можу сказати абсолютно точно: Янукович ці вибори не виграє. А у соціологів після 7 лютого буде ще один привід поміркувати про так званий феномен Тимошенко. Адже вони після кожних виборів говорять про цей феномен. Будемо підтримувати традицію", - підкреслила Тимошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News