Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди Луценка кричать, що "регіонали" напали на них зі зброєю

П'ятниця, 25 грудня 2009, 11:38

"Народна самооборона" заявляє, що "озброєні представники Партії регіонів" напали на її активістів у Рівному.

Як повідомляє прес-служба "НС", на їхніх активістів, які розклеювали у Рівному листівки "СтопЗЕК", напали "майбутні "зеки", озброєні представники Партії регіонів".

"Одному із агітаторів приставили до скроні пістолет... На щастя, неподалік опинилася група швидкого реагування "Народної самооборони", яка передала бешкетників у руки міліції", - йдеться в повідомленні.

"Як з'ясувалося, пістолет був у одного з нападників, якими керував Богдан Масовець, керівник представництва організації "Молодь регіонів" ("Союз молоді регіонів України") у Рівненській області", - уточнюють у "НС".

"Постраждалий представник "Народної самооборони" на ім'я Тарас заявив, що злякався під час інциденту, "адже не щодня тобі приставляють пістолет до скроні", - йдеться в повідомленні.

Однак він дав рекомендації тим, "хто випадково зустрінеться на вулиці з бандитами, або з представниками "Партії регіонів": "Поводьтеся обережно, як з душевнохворою людиною або скаженою собакою. Не робіть різких рухів, повільно витягніть посвідчення особи і чекайте на продовження діалогу".
.
Керівник рівненського представництва "Народної самооборони" Сергій Штурхецький заявив, коментуючи інцидент: "Звичайно, це фашисти. Але якщо облишити різкі слова, то нехай громадяни України просто замисляться, що з ними станеться, коли ці страшні люди прийдуть до влади".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування