Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович розповів про ситуацію з "тигрюлею"

П'ятниця, 25 грудня 2009, 12:10
 

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що 2009 рік став кульмінацією у протистоянні між главою держави Віктором Ющенком і прем'єром Юлією Тимошенко.

Це яскраво засвідчило неефективність та небезпеку для держави усієї "помаранчевої" влади, заявив Янукович на зібранні керівників громадських організацій і об'єднань в п'ятницю  в Києві.

"Безумовно, 2009 рік став найбільш "яскравим" підсумком роботи "помаранчевої" команди. Адже за цей рік дуже жорстко виявилися усі недоліки системи, яка працювала останні п'ять років", - сказав лідер Янукович.

Він наголосив, що ця система виявилася неефективною.

Янукович вкотре зазначив, що конфлікти між членами "помаранчевої" команди дратують український народ.

"У виставі про війну між Тимошенко і Ющенком нарешті у 2009 році були зірвані маски, і стало зрозуміло хто є хто", - сказав Янукович.

"Ми думали: невже в них не вистачить розуму припинити сутички і розпочати будівництво сильної країни і проводити ефективну внутрішню і зовнішню політику", - сказав він, додавши: "На жаль, цього не сталося".

На переконання Януковича, якщо український народ ще хоча б на рік дозволить працювати цій владі, то країна буде втрачена.

"Ось така ситуація з "тигрюлею", - підсумував кандидат у президенти.

В рамках заходу Януковичу було вручено Наказ Собору громадського порозуміння, під яким 148 всеукраїнських громадських організацій та об'єднань зібрали майже 5 млн. підписів на підтримку лідера Партії регіонів як кандидата у президенти.

У відповідь на подарунок Янукович заявив, що покладе його у себе на робочому столі і зобов'язався його виконувати.

УНІАН, "Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування