Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українці віддали Майдан Тимошенко

П'ятниця, 25 грудня 2009, 14:01
 

Прем'єра Юлію Тимошенко найчастіше називають політиком, який залишився вірним цінностям Майдану.

Про це свідчать дані опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

Так, відповідно до результатів опитування, Тимошенко є політиком, якого найчастіше вважають, такою, що залишилася вірною цінностям "Майдану", таку думку висловили 16% респондентів.

На другому місці - президент Віктор Ющенко (12%). На третьому - міністр внутрішніх справ Юрій Луценко (8%). Всі інші називаються рідше.

Респондентам також було запропоновано оцінити дії влади по подоланню наслідків економічної кризи. Жоден із запропонованих респондентам інститутів влади не має позитивного балансу оцінок.

Менш за все позитивних оцінок одержали Верховна Рада (4% опитаних, вважають, що вона діє добре або дуже добре в справі подолання наслідків економічної кризи), Національний банк України (5%), президент Ющенко (7%).

Найкраще респонденти оцінили дії місцевих органів влади (19%). Приблизно однакова кількість людей (12% і 10%) вважає, що Кабінет міністрів і Міністерство внутрішніх добре або дуже добре діють у подоланні наслідків економічної кризи.

Опитування проводилося з 4 по 13 грудня 2009 року. Було опитано 2017 респондентів, що проживають у селах, селищах міського типу і містах всіх областей України, АР Крим, і в Києві. Похибка вибірки не перевищує 3,5%.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування