Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко розповів про запоруку успіху

П'ятниця, 25 грудня 2009, 14:51

Президент Віктор Ющенко переконаний, що лише ефективна розбудова демократії в Україні є запорукою успішного її розвитку, зокрема, економічного.

Про це він сказав у п'ятницю під час спеціального проекту НТКУ "Демократія по-українськи", повідомляє прес-служба президента.

"Нам треба творити процес демократії, творити процес консолідації нації", - сказав Ющенко, зазначивши, що йдеться, безумовно, про питання не одного чи кількох років.

Глава держави відзначив, що протягом останніх років завдяки своєму демократичному курсу Україна демонструвала динамічне зростання економіки, її виразну соціальну спрямованість тощо.

"Економічний процес у даному випадку є процесом наслідковим", - впевнений він.

Ющенко висловив упевненість, що національне становлення українців, подальша демократизація та курс на євроінтеграцію є трьома ключовими компонентами подальшого успішного розвитку України.

"У нас триває непростий, але історично логічний процес національного становлення", - сказав Ющенко й наголосив, що боротьба за демократію та свободу в Україні є справою щоденною.

"В Україні демократія, свобода слова, свобода вибору - це, на жаль, не аксіоми... Усе, про що ми говорили у контексті демократії, знаходиться під великим ризиком. Кожної хвилини, кожного дня ми повинні боротися за демократію", - заявив президент.

Програма з Ющенком вийде в ефір НТКУ ("Першого національного" каналу) в неділю, 27 грудня, о 17.30.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування