Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Банкова: пакт Ющенка-Януковича – фальшивка

П'ятниця, 25 грудня 2009, 19:35
У секретаріаті президента спростовують інформацію про існування угоди між президентом Віктором Ющенком і лідером Партії регіонів Віктором Януковичем.

Про це йдеться у заяві прес-служби президента.

"Ми стали свідками використання брудної технології. Колишнім співробітником секретаріату президента було поширено фальшивку, яка мала би довершити одну із чорнушних операцій проти президента", - наголосили на Банковій.

"Як відомо, байку про нібито існування цих домовленостей невпинно повторює чинний прем'єр Юлія Тимошенко і речники її кампанії", - наголосили у секретаріаті.

"Однак фальшивка - погане підтвердження для байки. Зверстаний умільцями від чорних технологій документ немовби списаний із "темників", які поширюють речники БЮТ", - вважає прес-служба.

На Банквовій підкреслили, що цей документ "не має нічого спільного ані зі змістом, ані зі стилем тих документів, які готуються для президента".

"Президент неодноразово офіційно заявляв, що не укладав і не укладатиме жодних угод із будь-ким з учасників перегонів, і, зокрема, з Януковичем", - зазначили у секретаріаті.

"Людина, яка вирішила змінити місце роботи і оцінила себе саме в заявлений на прес-конференції спосіб, викликає співчуття. Зрештою, прізвище виявилося промовистим", - наголосили на Банковій.

Прес-служба наголосила, що "автори подібних трюків не можуть не знати: використання брудних технологій невідворотно вдарить по них самих".

"В умовах вільного вибору і свободи слова, до яких українське суспільство за останні чотири роки звикло, громадяни дадуть належну оцінку спробам оббрехати опонента і намаганням врятувати свій рейтинг за допомогою перекуповування людей із команд опонентів", - йдеться у заяві.

Як відомо, раніше екс-чиновник секретаріату президента Ярослав Козачок оприлюднив угоду за підписами Ющенка і Януковича, згідно з якою чинному главі держави обіцяна посада прем'єра.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...