Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович каже, що Тимошенко світить кубок Європи

Субота, 26 грудня 2009, 00:40
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що не буде переслідувати своїх політичних опонентів у випадку обрання його президентом.

Про це він сказав в ефірі Шустер Live.

"Я ніколи не піду по шляху політичних переслідувань моїх опонентів. Ніколи. Тим паче виборців. Так, як це робилося у 2005 році по відношенню до моїх виборців і моїх однодумців", - зазначив лідер регіоналів.

"Але я дуже жорстко поставлю питання виконання законів на всіх рівнях", - додав Янукович.

Крім того, відповідаючи на питання щодо можливих домовленостей між політичними силами після другого туру президентських виборів, він заявив: "Умовно кажучи, я вам скажу так: зараз йде перший тайм, йде гра".

"Потім ми проведемо перший тур. І другий тур - це вже другий тайм. І тренер повинен думати, який состав команди він виставить у другому таймі", - зазначив Янукович.

Також відповідаючи на питання, чому лідер Партії регіонів не робить різких заяв щодо прем'єра Юлії Тимошенко, він сказав: "У змагання, які проводяться по брехні, бруду, не беру участі. Це не моя професія".
   
"Що стосується Юлії Володимирівни - це її справа. Вона тут поза конкуренцією і, швидше за все, буде володіти кубком, можливо, навіть Європи", - зазначив Янукович.

На питання, як скоро він зможе сформувати команду, яка буде працювати з лідером регіоналів після можливої перемоги на президентських виборах, Янукович відповів: "Я не люблю в таких питаннях забігати вперед".

"Ми повинні оцінити можливості кожної людини, до кінця почути пропозиції, які є і від наших партнерів. Мова не йде про те, що ми будемо одні, як політична сила, формувати всю систему влади", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування