Тимошенко, звичайно, повірила в пакт Ющенка-Януковича

Субота, 26 грудня 2009, 13:56
 

У західних і центральних регіонах України проходить масова скупка голосів виборців.

Про це в суботу заявила прем'єр Юлія Тимошенко на брифінгу в Каневі, передає Інтерфакс.

"Зараз, саме в цих регіонах, західних і центральних областях, почалася масова роздача грошей за скупку голосів", - сказала вона.

За словами Тимошенко, виборцям пропонують 150-200 гривень за те, щоб їхній голос був відданий за кандидата від певної політичної сили.

"Вони хочуть за ці 150-200 гривень купити право грабувати Україну на наступні 10 років, і тому я прошу, щоб ви передали всім людям без винятку... Запам'ятайте, що коли ви голосуєте і ставите "галочку" - цього ніхто не бачить, і про це нікому звітувати не потрібно", - сказала прем'єр.

Вона також вважає правдивою угоду між президентом Віктором Ющенком і лідером Партії регіонів Віктором Януковичем про співробітництво, оприлюднену напередодні заступником керівника головної служби у внутрішньополітичних питаннях і регіональному розвитку секретаріату президента Ярославом Козачком.

"Можна було б і не вірити, але дані факти щодня підтверджуються подіями, коли Микола Азаров, наприклад, вже в секретаріаті президента володіє власним кабінетом", - сказала Тимошенко.

І Янукович, і Ющенко напередодні спростували інформацію про існування такої угоди.

Ющенко дав зрозуміти, що за появою цієї угоди стоять його опоненти: "Це провокація, і якщо за нею виросте якийсь бублик або ріжки, я не здивуюся".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News