Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко про Сало: "Ця сволота купила рішення судів"

Субота, 26 грудня 2009, 14:58
 

Суд поновив Олега Сало в посаді начальника керування МВС у Львівській області.

Про це повідомив у суботу на прес-конференції міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Львівський суд, здається, апеляційний адміністративний суд, поновив пана Сало на посаді начальника УМВС у Львівській області" - сказав він.

У той же час він підкреслив, що в його команді не буде таких людей, як нещодавно поновлений у посаді рішенням Донецького окружного адміністративного суду колишній начальник кримського головкому міліції Анатолій Могильов і Олег Сало.

"У моїй команді не буде ні Сало, ні Могильова, ні інших діячів, що опустили нижче плінтуса авторитет міліції, тому що пили в лазнях з бандюками", - заявив він.

"Цього не буде. Тому що офіцери міліції, які за вказівкою Сало підкидали вибухівку у львівську газету сидять, а ця сволота купила рішення судів і прокуратури, і знову хотів поновитися начальником міліції", - заявив Луценко.

"При мені такого начальника міліції у Львові не буде. Звичайно, я знайду законні методи для цього. Якщо буде потрібно, то запущу його в кабінет на годину, щоб згадав молодість і відправлю назад. Такого начальника у Львові не буде, поки я міністр", - підкреслив Луценко.

Міністр також заявив, що в цьому рішенні суду є і політичний підтекст: "Це сигнали від тих, хто вже "шахматку" розписав, хто ким буде при президенті Януковичі. Не дочекаються. Я зроблю все необхідне, щоб міліція не керувала виборцями, бізнесменами, журналістами, як це було в ті страшні часи. Ми вже дещо забули, як тоді мітинги проходили, як бізнес працював".

Як повідомлялося, Сало очолював обласне управління МВС у Львівській області в 2004 році і під час "помаранчевої революції" був обвинувачений у численних зловживаннях владою.

У 2005 році проти нього була порушена кримінальна справа за кількома статтями.

У наслідок Печерський райсуд Києва прийняв рішення про закриття кримінальної справи проти Сало "у зв'язку з відсутністю в його діях складу злочину".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: