Ющенко розповів про судимості людей Тимошенко

Неділя, 27 грудня 2009, 17:40
Президент Віктор Ющенко заявив, що БЮТівець Олег Ляшко є тричі судимим.

Про це він сказав на зустрічі з громадськістю Хмельницької області.

"Голосував хтось з вас за Ляшка тричі судимого?... Депутат Олег Ляшко, заступник голови комітету Верховної Ради з питань бюджету має багатий послужний список: 3 судові справи, одна відсидка, конфіскація майна", - сказав президент.

Крім того, за словами Ющенка, фігурантом кримінальних справ, у тому числі в якості підозрюваного, був ще один депутат від БЮТ - Андрій Портнов.

При цьому, за інформацією президента, в даний момент Портнов відповідальний за успішний для кандидата в президенти Юлії Тимошенко результат судових розглядів.

"Портнов є головним координатором юридичних процесів із забезпечення необхідного розгляду на виборах (справ, які стосуються) кандидата в президенти, пані Тимошенко", - сказав він.

"Головний напрям діяльності Портнова - збереження на посаді певної людини в суді для того, щоб привести результати виборів на користь Тимошенко", - заявив президент.

Крім того, за словами Ющенка фігурантом кримінальних справ був і перший заступник керівника фракції БЮТ Андрій Кожем'якін.

Також президент зазначив, що близько 25 депутатів від БЮТ мають відношення до великого бізнесу, що викликає певні питання до їх діяльності в якості депутатів.

Крім цього, він зазначив, що деякі депутати від БЮТ, а також державні чиновники, призначені за квотою цієї фракції, мають родинні зв'язки з особами, які обіймають високі державні посади, у той час як Тимошенко заперечує наявність таких зв'язків.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування