Янукович пообіцяв не мати справ з Тимошенко і Ющенком

Неділя, 27 грудня 2009, 19:25
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович не збирається співпрацювати ні з прем'єром Юлією Тимошенко, ні з президентом Віктором Ющенком.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "1+1", відповідаючи на питання, хто може стати прем'єром у випадку обрання Януковича президентом.

"Я не буду мати справи ні з Тимошенко, ні з Ющенком. Вони не пройшли той іспит, який їм дала їхня доля", - наголосив він.

На питання, чи буде лідер регіоналів ініціювати дострокові парламентські вибори у разі його перемоги на президентських виборах, Янукович сказав: "Це буде залежати від самого парламенту".

"Я жорстко буду вимагати, щоб парламент працював в межах тієї програми, яку ми визначимо. Хто її підтримає, об'єднаємо депутатів і почнемо працювати", - зазначив він.

"Не вдасться цього зробити, тоді, безумовно, не буде іншого шляху і тоді підемо на дострокові вибори", - заявив Янукович.

На питання щодо звинувачень, які лунають на адресу лідера регіоналів під час передвиборчої кампанії, він відповів: "Ці звинувачення чи бруд виникають, коли ми йдемо на вибори. Як тільки вибори проходять - зразу про все забувають. Це така гра".

"Я, безумовно, такий, як і всі. В мене є багато недоліків. Те, що сталося у моєму житті...воно належить мені. Я за свої помилки отримав від життя багато шрамів і на тілі, і на душі. Я за все заплатив", - сказав Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування