Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Секретаріат попросить канали не різати Ющенка заради горілки

Понеділок, 28 грудня 2009, 17:02
 

Новий рік на телеканалах має розпочатися державним гімном, а не рекламою горілки.

Про це проситиме секретаріат президента в офіційному листі топ-менеджерів українських телеканалів, повідомляє "Телекритика" з посиланням на керівника Головної служби інформполітики секретаріату Ларису Мудрак.

Майже на всіх загальноукраїнських телеканалах 31 грудня приблизно за десять хвилин до опівночі розпочнеться офіційне привітання президента з Новим роком, яке завершиться за секунду до 2010 року.

"Ми будемо просити телеканали відразу по завершенні виступу Віктора Ющенка поставити державний гімн. Торік ми змонтували новорічне привітання президента таким чином, що після його виступу з'явився годинник і звучав гімн України", - розповіла Мудрак.

"Так деякі комерційні телеканали вирізали все, що було після виступу президента, і поставили там свою рекламу. Ми розуміємо, що ці секунди просто золоті, але ж не можна так чинити. Тому цього року ми вирішили зробити таким чином", - додала вона.

На думку Мудрак, це питання треба врегулювати в інший спосіб, або законодавчий, або за допомогою регуляторного органу - Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Прес-служби більшості загальнонаціональних телеканалів повідомили "Телекритиці", що як не буде годинника і чіткого відбиття часу останніх секунд року, що минає, у привітанні президента, то вони на цей випадок готують свій годинник з написом "З Новим роком!".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування