Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через сніг водіїв просять вийти з машин. "Бориспіль" зачинено

Вівторок, 29 грудня 2009, 08:43
 

Міністерство транспорту просить всіх водіїв по можливості утриматися від поїздок на час ускладнення проїзду автошляхами через складні погодні умови.

Якщо ж таки водіям потрібно скористатися транспортом, то міністерство просить їх бути максимально уважними та обережними на дорогах, передає прес-служба.

У ніч з 28 на 29 грудня суттєво погіршилися метеорологічні умови по території України, внаслідок чого було ускладнено роботу транспортно-дорожнього комплексу.

Із 19:50 28 грудня до 8:00 29 грудня було зачинено аеропорт Бориспіль: здійснюється очищення території від снігу.   У той же час Інтерфакс повідомив, що аеропорт буде закритий як мінімум до 12 години. 

У Київській області на автомобільній дорозі М-05 Київ-Одеса встановлено обмеження руху: км 18+20 (права смуга), км 20+18 (ліва смуга), км 39+40 (права смуга).

Через складні погодні умови ускладнено проїзд автомобільними шляхами. Станом на 8:00 29 грудня залишається перекритим рух на переливній ділянці автомобільної дороги Ужгород-Демечі, км 18-19, між с.В.Геївці та с.Тисаагтелек Ужгородського району.

Порти Північно-Західної частини Чорного моря - Білгород-Дністровський, Іллічівський, Одеський, Скадовськ, "Южний" працюють з обмеженнями по вітру.

Щодо роботи залізничного транспорту, то у ніч з 28 на 29 грудня через складні погодні умови було затримано шість вантажних поїздів.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування