Тимошенко: Цей рік був найскладнішим

Четвер, 31 грудня 2009, 12:10
 

Прем'єр Юлія Тимошенко називає 2009 рік найскладнішим за всі часи незалежності України.

Це сказано у новорічному привітанні Тимошенко, поширеному прес-службою Кабміну.

"Рік, що минає, був для України найскладнішим за всі часи незалежності тільки тому, що світ нав'язав нам кризу. Кожна людина, кожне підприємство та й Уряд важко переживали цей світовий стрес. Але ми, разом з Вами, вистояли, ми не зламалися під ударами кризи", - йдеться у ньому.

Зокрема, вона зазначила, що не було зірвано виплату пенсій та заробітних плат, не допушено дефолту.

Водночас, за словами Тимошенко, вдалося націоналізувати приватні банки-банкрути та повернути депозити мільйонам людей.

"За цей важкий рік ми не закрили жодної шахти, а навпаки відроджували та розбудовували їх. Не дали забрати у країни жодного стратегічного підприємства. Повернули державі потужні родовища нафти та газу  і підготувались до їх видобутку", - сказано у привітанні.

Серед здобутків Тимошенко також зазначила те, що "вперше за 18 років за державний кошт почали видавати тисячі квартир людям, які стояли в черзі по 20-30 років".

"Україна - живе! Україною варто пишатися. Наша свята земля об‘єднує всіх нас, і нам під силу зсунути гори, тільки б трошки миру та спокою. І він прийде. Тому я ні на мить не сумніваюся в тому, що вже дуже скоро Україна стане лідером і окрасою Європи. Я знаю - так буде!", - вважає прем'єр.

У свою чергу президент Віктор Ющенко побажав співвітчизникам у новому році "благословення, міцного здоров'я, оптимізму, здійснення бажань".

Ющенко зазначив, що рік, що минає, був непростим, але багатим на звершення і події.

"Маємо бути певними, що будь-які труднощі є плинними. Ми - сильний, талановитий і працьовитий народ, який, об'єднавшись навколо єдиних національних і суспільних цінностей, збудує могутню та процвітаючу Україну", - сказано у привітанні Ющенка, розміщеному на його виборчому сайті.

У свою чергу лідер Партії регіонів Віктор Янукович у привітанні висловив упевненість у тому, що українці зможуть подолати труднощі, "бути щасливими і радісними".

"Будуть зростати здоровими наші діти, буде спокій і достаток в кожній сім'ї. Злагода, мир і добробут знову запанують у нашій державі", - зазначив Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News