Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не розповідає про чоловіка, щоб його не піарити?

Понеділок, 11 січня 2010, 11:09
 

Прем'єр Юлія Тимошенко не розповідає про бізнес свого чоловіка, бо не хоче його рекламувати.

Таку думку в ефірі програми "Чорне та біле" на ТВі висловив перший віце-прем'єр Олександр Турчинов, коментуючи питання, чому прем'єр майже нічого публічно не говорить на цю тему.

"Вона не рекламує свого чоловіка. Вибачте, я би здивувався, якби прем'єр-міністр, обіймаючи таку посаду, почала би розповідати про бізнес свого чоловіка. Тоді би я поставив питання, а чи не сприяє вона бізнесу свого чоловіка", - заявив він, повідомляє прес-служба ТВі.

"Тимошенко на своєму місці, вона не використовує службове становище, щоби сприяти бізнесу свого чоловіка, тому його бізнес локальний та непомітний", - додав Турчинов.

На його думку, оскільки чоловік Тимошенко займається "скромними обсягами, але ж законної економічної діяльності, це не є темою номер один для розмов в салонах чи там в журналістських колах".

"Безумовно, Юлія Володимирівна знає, чим займається її чоловік, і чим займається її донька чи зять. Вона може не знати нюансів... Але коли би її чоловік займався незаконною економічною діяльністю, інтернет би зашкалював, про це розповідаючи. Коли би інші її родичі займалися чимось незаконним, то вибачте, вся преса, яка часто любить отримувати додаткові фінанси за замовні статті... Вже би не було жодного телеканалу, газети, які про це не говорили би", - сказав віце-прем'єр.

Турчинов також сказав, що чоловіка Тимошенко він особисто знає не один рік, і запевнив, що він займається бізнесом самостійно, має достатньо ресурсів, щоби підтримувати родину.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...