Турчинов погрожує "справжнім Майданом" і радить ПР "не балуватися"

Понеділок, 11 січня 2010, 11:22
Голова виборчого штабу Юлії Тимошенко Олександр Турчинов не виключає, що в разі масових фальсифікацій громадяни вийдуть на "справжній Майдан".

"Коли результати (виборів) будуть об'єктивні, ми (команда Тимошенко) будемо приймати будь-який результат, тому що це волевиявлення наших громадян", - сказав він в ефірі програми "Чорне та біле" на ТВі.

"Інше питання, коли знову спробують фальшувати вибори, спробують робити масові фальсифікації - і, на жаль, останні рішення регіоналів в ЦВК може це засвідчити - тоді, я думаю, що це вже наше питання організаційне, тоді люди знову захистять свій вибір", - заявив він.

"І я би дуже радив представникам Партії регіонів не балуватися у ці справи", - додав Турчинов, повідомляє прес-служба каналу.

Наміри Партії регіонів організувати "антимайдан" у Києві перший віце-прем'єр прокоментував так: "Готує акції (протесту) заздалегідь той, хто готується програвати".

"Маючи реальні соціологічні дослідження, прогнози, "Регіони" розуміють, що перемога для них - дуже примарна, саме тому вони готуються блокувати Верховну Раду, ЦВК, подали заявку на пікетування Верховного суду, Вищого адмінсуду, тобто вони готують спробу силовим шляхом змінювати волевиявлення", - вважає Турчинов.

Він підкреслив, що "справжній Майдан" можливий лише тоді, коли порушуються конституційні права громадян.

"Штучні майдани неможливі, це буде нещиро і нерезультативно", - впевнений Турчинов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування