Зваричу принесли вивчати, що він там наколядував

Понеділок, 11 січня 2010, 13:54

Екс-глава Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич у понеділок починає ознайомлення з матеріалами кримінальної справи за обвинуваченням його в хабарництві.

Про це йдеться в повідомленні прес-секретаря адвокатів Зварича Тетяни Турчиної, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У повідомленні відзначається, що протокол про завершення слідства в справі був наданий Зваричу тільки після того, як його адвокати спростували інформацію представників Генпрокуратури про завершення слідства.

Згодом Зварич підписав цей протокол, однак, як підкреслює прес-секретар, "усе відбувалося пізно ввечері під час відсутності адвокатів і у великому поспіху, коли всі необхідні процесуальні рішення в справі слідчими ще не були прийняті".

Раніше Руслана Юхименко спростувала повідомлення Генпрокуратури про закінчення досудового слідства в справі Зварича.

Наприкінці грудня попереднього року заступник генпрокурора Віталій Щьоткін заявив про завершення слідства щодо екс-глави Львівського апеляційного адміністративного суду Зварича.

"Із сьогоднішнього дня оголошено про завершення досудового слідства, найближчим часом справу буде передано в суд", - сказав він 30 грудня на брифінгу в Києві.

Щьоткін підкреслив, що вже доведено 8 епізодів одержання хабара Зваричем на суму 1 млн. грн. Слідчим шляхом також перевіряються інші епізоди хабарництва.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування