ТИМОШЕНКО ОБІЗВАЛА ЯНУКОВИЧА ГОЛИМ "ТРУСОМ"

Понеділок, 11 січня 2010, 15:22

Прем'єр Юлія Тимошенко не здивована відмовою Віктора Януковича від дебатів з нею.

Про це йдеться в її листі до Януковича, розміщеному на сайті Тимошенко.

"Віктор Федорович так боїться спілкуватися зі мною, що навіть цю свою відмову від дебатів передав через третіх осіб. Прикро і смішно водночас", - зазначила вона.

Тимошенко пояснює відмову тим, що "Янукович не готовий дискутувати та відповідати на будь-які запитання, пов'язані з:

- украденою у держави резиденцією "Межигір'я";
- крадіжкою континентального шельфу Чорного моря;
- розбазарюванням державних коштів в ході свого двократного прем'єрства".

"Цілком очевидно, що Віктор Янукович боїться згадувати про своє минуле і не знає, що сказати про майбутнє. Звідси і висновок: Віктору Януковичу нема про що сказати людям. У нього немає ані програми, ані бачення розвитку країни. Словом, король цілковито голий", - зауважила Тимошенко.

"Хотіла б нагадати Віктору Федоровичу, що участь політика і кандидата в Президенти у відкритих публічних телевізійних дебатах - це норма для всіх цивілізованих країн і демократій. Це - його обов'язок, а не право, якщо це навіть не виписано в законі", - наголосила вона.

"Якщо ж Ви вважаєте, що інтелект та політичний досвід не дозволяють Вам брати участь у телевізійних дебатах, то повинні визнати, що не готові очолити країну, керувати нею та гідно представляти її у світі", - вказала прем'єр.

Тимошенко ще сподівається, що Янукович погодиться на теледебати "у будь-який зручний для нього час і на будь-якому зручному для нього телеканалі".

"Інакше не тільки я, а й усі ті люди, які зараз готові за вас голосувати, зрозуміють, що Янукович - трус. А трусам не місце на президентській посаді", - заявила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...