БЮТ: "Регіони" намагаються зірвати Раду і "підтасувати" вибори

Вівторок, 12 січня 2010, 08:35

Партія регіонів робить усе, щоб зірвати позачергове засідання Верховної Ради, ініційоване фракцією БЮТ, заявив представник блоку Андрій Кожем'якін.

Про це повідомляє прес-служба БЮТ.

"Як тільки у Партії регіонів дізналися про ініціативу БЮТ скликати позачергове засідання Верховної Ради 13 січня для вирішення єдиного питання - прийняття закону, який би унеможливив масштабні фальсифікації, вони тут же кинулись зі своїми заготовленими 150-ма підписами, щоб першими скликати позачергове засідання і таким чином самим формувати порядок денний", - сказав Кожем'якін.

Він зазначив, що фракція Партії регіонів винесла до порядку денного позачергового засідання парламенту понад 60 питань.

"Очевидно, ПР запропонувала б і більше питань, але так бігли і спішили до кабінету спікера, що половину паперів погубили по дорозі", - зазначив Кожем'якін.

Він переконаний, що оперативність, із якою фракція "регіоналів" віднесла 150 підписів своїх членів для скликання позачергової сесії, - найпереконливіший аргумент того, що вони "з останніх сил намагаються створити умови для масштабних фальсифікацій".

"Самі речники Партії регіонів не вірять у перемогу Віктора Януковича на виборах президента. Саме тому вони постійно звертаються до нумерології, шукають порятунку у номерах та різноманітній містиці", - заявив Кожем'якін.

"Насправді вони чудово розуміють, що на чесних, прозорих і справедливих виборах Янукович ніколи не отримає перемоги", - додав він.
.
Водночас, Кожем'якін зазначив, що "питання демократичності виборів - це питання, яке турбує не тільки Блок Юлії Тимошенко".

"Для більшості політичних сил представлених в українському парламенті, чесність, прозорість і відкритість виборів - це не пусті виборчі гасла", - сказав він.

"Тому, як би не намагалася Партія регіонів підтасувати результати виборів - наша політична сила зробить все для того, щоб народ, а не політтехнологи ПР, обирали президента України", - запевнив Кожем'якін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News