Литвин вірить, що в нього "бездоганна репутація"

Вівторок, 12 січня 2010, 14:53
 

Кандидат у президенти Володимир Литвин вважає, що розслідування справи Гонгадзе не вплине на його репутацію, оскільки вона "бездоганна".

Про це він заявив на підсумковій прес-конференції у вівторок, вчергове коментуючи звинувачення на свою адресу щодо причетності до справи Гонгадзе.

"У мене бездоганна репутація. Я міг у житті помилятися і, можливо, помилявся, але репутація в мене бездоганна", - сказав спікер.

На переконання Литвина, розслідуванням убивства журналіста мають займатися компетентні органи, а не майбутній президент.

"Жодних конкретних кроків я робити не буду. Президент України - не генеральний прокурор, не міністр внутрішніх справ і не керівник Служби безпеки", - сказав він, відповідаючи на запитання, які конкретні кроки він робитиме у разі його обрання президентом для просування розслідування справи Гонгадзе.

Литвин висловив переконання, що оскільки ця справа досі не розслідувана, це свідчить про те, що її продовжують використовувати у політичних інтересах.

При цьому він заявив, що не має намірів спеціально надавати зразки свого голосу для експертизи "плівок Мельниченка".

"Я з вами спілкуюся тут не одну годину і усі зразки, які необхідні, вони всі є", - сказав Литвин.

"Я переконаний, що рано чи пізно, не під вибори, не після виборів, буде встановлено, хто організовував прослуховування кабінету президента, хто і куди вивозив ці плівки", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...