Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко потрібна абсолютна влада - Ющенко

Вівторок, 12 січня 2010, 17:42
Президент Віктор Ющенко наголосив, що в Україні є загроза встановлення диктатури.

Про це він сказав на прес-конференції у вівторок.

"Україна ніколи так близько не стояла перед загрозою диктатури, реальної диктатури, як вона стоїть зараз", - заявив президент.

"Ми маємо явні ознаки, я не сказав би партійної диктатури, а диктатури секти. Або, точніше, навіть однієї людини", - зазначив Ющенко.

"Ми живемо без бюджету. Це можна. Ми йдемо на вибори - в нас не профінансовані вибори. Це можна, бо маємо прем'єра - керівника більшості", - наголосив він.

"Ми живемо без економічної програми. Хто цьому вина? Ми говоримо про те, що країна живе без бюджетної резолюції, не говорячи вже про бюджет", - сказав президент.

Ющенко також підкреслив, що "економіці не повернуто 20 мільярдів обігових коштів". "І прем'єр заявляє, що вона кризу не пустить в Україну. Та вона її створила в Україні", - заявив він.

"Я не можу прокоментувати політику прем'єра, коли виникає ситуація в Грузії і ми не знаємо позицію керівника українського уряду, як нація повинна реагувати на ці речі", - зазначив глава держави.

"Якщо на ваших очах одна з країн втрачає територіальну цілісність - не питайте, по кому дзвонить дзвін. По вас", - наголосив Ющенко.

"Прем'єр заявляє, що формувати ідеологію європейської колективної безпекової політики, йти до НАТО Україні - це крок, який, перш за все, треба зважити з Російською Федерацією", - сказав він.

"Тимошенко потрібна абсолютна влада, тому що тільки абсолютна влада може її абсолютно захистити. Оце й мордується країна вже не один рік", - підкреслив Ющенко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування