Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко зібрався в другий тур

Вівторок, 12 січня 2010, 17:43

Кандидат на посаду президента Сергій Тігіпко налаштований на участь у другому турі президентських виборів.

Про це він заявив на прес-конференції в Харкові у вівторок, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За його словами, у Луганську, Донецьку, Харкові, Криму і практично скрізь на південному сході України він упевнено йде на другому місці, а в Дніпропетровську є лідером передвиборної гонки.

"Ми налаштовані на другий тур, і наші штаби вже одержали команду готуватися продовжувати виборчу кампанію", - заявив Тігіпко.

У той же час Тігіпко відзначив, що у випадку, якщо в другий тур пройдуть Юлія Тимошенко і Віктор Янукович, він не має наміру підтримувати нікого з них.

"Вони для мене однакові, очолювали уряд по два рази, у них була більшість у парламенті, і я не побачив ні стратегії, ні позитивних змін", - підкреслив кандидат.

Тігіпко вважає, що на виборах 17 січня за нього буде голосувати переважно інтелігенція, молодь, представники малого і середнього бізнесу.

"Я орієнтуюся, насамперед, на розумних людей, що побачили в мені самостійного політика з чітким планом виведення України з кризи. Також ми будемо дуже активними гравцями на майбутніх місцевих і парламентських виборах", - підкреслив кандидат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування