У Тимошенко підозрюють, що тези Ющенка писала Герман

Вівторок, 12 січня 2010, 19:27
БЮТ вважає, що президент Віктор Ющенко "виступив як агент лідера Партії регіонів Віктора Януковича з чорного піару".

Про це йдеться у заяві прес-служби блоку.

"Фінальний ривок заради Януковича - саме в цьому полягає головний зміст вівторкової прес-конференції Ющенка, в якій чинний глава держави підбив підсумки своєї участі в кампанії підтримки свого головного конкурента на виборах 2004 року", - зазначила прес-служба.

"Складається враження, що тези до виступу та відповідей на питання Ющенку складала не прес-служба президента, а народний депутат Ганна Герман", - йдеться у заяві.

У БЮТ наголосили, що „Ющенко давно перестав приховувати, що бореться з прем'єром Юлією Тимошенко, а не з Януковичем".

"На фоні його вкрай агресивної поведінки, яку він практикує щодо прем'єра протягом останніх років, вже всім стало очевидно, що Ющенко свідомо розвалив єдність демократичної команди", - підкреслила прес-служба.

БЮТ вважає, що "саме він є ініціатором та постійним генератором боротьби з колишніми союзниками по Майдану".

"Здається, якби Ющенко повернувся у 2004 рік, то й на Майдані він би перейшов на бік Януковича", - йдеться у заяві блоку.

"Всі заяви, зроблені Ющенком під час прес-конференції у вівторок, рівно як і протягом останніх тижнів, слід розглядати винятково через призму його технічної участі у виборчій кампанії Януковича в якості агента з чорного піару", - зазначила прес-служба.

Як відомо, Ющенко на своїй прес-конференції заявив, що проти Тимошенко була порушена кримінальна справа за  дачу хабарів вищим посадовим особам міністерства оборони Росії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...