Три години ефіру Тимошенко пояснила тим, що не може розірватись

Четвер, 14 січня 2010, 14:18
 

Юлія Тимошенко уникла прямої відповіді на запитання, за чий кошт фінансувалася трансляція її зустрічі з журналістами у четвер.

"Цей захід я провожу як кандидат в президенти і в тому числі як прем'єр", - заявила Тимошенко.

"Усі трансляції фінансуються так, як це потрібно по закону для кандидата в президенти", - запевнила вона.

"Усе фінансується так, як передбачено законом. Те, що я сьогодні прем'єр, думаю, для вас це очевидно, тому ви це бачите на екрані", - додала кандидат.

"Але тема сьогоднішньої нашої зустрічі - це Україна 2010-2015 рік і зустріч з кандидатом в президенти. І саме тому так і будується наша робота сьогодні", - зауважила Тимошенко.

При цьому вона не відповіла на запитання журналіста про те, скільки коштувала така трансляція.

Захід Тимошенко у четвер у Міжнародному виставковому центрі представлявся як "зустріч прем'єр-міністра з представниками ЗМІ". Акредитацію на нього проводила прес-служба Кабінету міністрів.

Разом з тим зустріч, яка тривала три години, Тимошенко почала зі свого виступу "як кандидата в президенти".

Протягом заходу були прямі включення з Харківського авіабудівного заводу, Дністровської гідро-електростанції, Луганської шахти "Ровенькиантрацит", що близька до члена БЮТ Наталії Королевської, агропідприємства та Львівської опери.

На всіх включеннях у кадрі було видно великі трудові колективи підприємств, до звернення-запитання запрошувалися керівники або передові працівники, шахтарі на початку включення скандували "Юля!", включення зі Львова почалося з щедрівки дітей та молоді.

На спілкування безпосередньо з пресою було відведено близько половини часу.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування